TΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΕΥΗΝΟΣ - ΚΑΛΥΔΩΝΑ


Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΓΟΜ - ΕΝΩΣΗ 1-0


Δεν κατάφερε η Ένωση  να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας αγώνα με το ΓΟΜ, χάνοντας με 1-0 με γκολ που δέχθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και να εκμεταλλευτεί την εντός έδρας του Τρικόρφου, στην μάχη που δίνει για την συμμετοχή της στα μπαράζ υποβιβασμού.
       
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:
ΓΟΜ:
ΧΡΗΣΤΟΥ, ΚΛΑΔΟΣ, ΜΑΤΣΙΓΚΑΣ (66΄ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΗΣ) (90’ ΠΑΛΙΑΤΣΑΣ), ΚΩΣΤΑΝΤΑΡΑΣ, ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ Κ., ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ Δ., ΠΕΤΣΙΝΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΖΩΗΣ, ΖΕΡΒΑΣ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.


ΕΝΩΣΗ:
ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΩΡΑΪΤΗΣ Λ.(65’ ΓΙΕΡΕΤΣΙΑΝ Ι.), ΦΛΩΡΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΩΡΑΪΤΗΣ Θ., ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΑΔΑΝΗΣ (73’ ΦΟΝΤΑΛΗΣ), ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ,  ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ,  ΓΙΕΡΕΤΣΙΑΝ ΧΡ. (85’ ΓΕΩΡΓΙΟΥ)

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

14’ Μετά από μπαλιά του Αναγνωστόπουλου, ο Πιστιόλης κάνει προβολή και αποκρούει ο Χρήστου σε κόρνερ.

15’ ο Διαμαντόπουλος κάνει ένα δυνατό σουτ και η μπάλα καταλήγει άουτ.

19’ σουτ του Ζέρβα η μπάλα μόλις άουτ.

41’ ο Βλαχογιάννης βγαίνει μόνος του μετά από κρυφή μπαλιά, σουτάρει αλλά ο Κωνσταντακόπουλος αποκρούει σε κόρνερ.

43΄ ο Πιστιόλης περνά όποιον βρίσκει μπροστά του, βρίσκεται παράλληλα με το τέρμα στην γραμμή του άουτ, σουτάρει και ο Χρήστου αποκρούει κρατώντας το μηδέν.

47’  μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζέρβα, δεν διώχνει κανένας αμυντικός της Ένωσης, η μπάλα φτάνει στο Ζώη και κάνει το 1-0 με σουτ.

63’ Σουτ δυνατό του Πιστιόλη και αποκρούει ο Χρήστου.

73’ Σουτ του Ζέρβα στο Γάμα, πετάγεται ο Κωνσταντακόπουλος και διώχνει σε κόρνερ.

80’  Σουτ του Ζώη αλλά η μπάλα χτυπά  στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κωνσταντακόπουλου.

86’ Μετά από κάθετη μπαλιά στο Βλαχογιάννη, ο τελευταίος σουτάρει και αποκρούει ο Κωνσταντακόπουλος σε κόρνερ.

89’ Σουτ από τον Ζώη η μπάλα περνάει άουτ.

Μετά το τέλος του αγώνα οι κατευθυνόμενοι στα αποδυτήρια της ομάδας φροντιστής και αντιπρόεδρος της Ένωσης, παράγοντας της ομάδας του ΓΟΜ τους προκάλεσε με τα λόγια « του χρόνου δεν θα έχετε ομάδα, είσαστε καφενεία και το ΓΟΜ του χρόνου θα παίζει στο Ευηνοχώρι». Με την παρέμβαση του κ. Βισβίκη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Άψογη η φιλοξενία του ΓΟΜ πλην του προαναφερόμενου παράγοντα, με την απαράδεκτη συμπεριφορά του.    

Από την ομάδα της Ένωσης ξεχώρισαν, οι Κωνσταντακόπουλος, Αναγνωστόπουλος και Αποστολόπουλος ενώ από το ΓΟΜ οι Ζέρβας, Βλαχογιάννης και Μπαλαούρας Κ.

1 σχόλιο: