TΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΕΥΗΝΟΣ - ΚΑΛΥΔΩΝΑ


Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 0-7

Βαριά ήττα για την Ένωση σήμερα στο Ευηνοχώρι αφού δέχθηκε εφτά γκολ από τον Άρη Αιτωλικού. Οι πολλές απουσίες στοίχησαν στην Ένωση καθώς έλειπαν οι τιμωρημένοι Θεοδωρακάκης, Φλώρος και Λάμπρος Μωραϊτης και οι Γκεζέπης και Πολονύφης Ευάγγελος για προσωπικούς λόγους. Η πολύ καλή απόδοση της ομάδας του Άρη Αιτωλικού και η κακή απόδοση της Ένωσης, έφερε ως αποτέλεσμα την μεγάλη διακύμανση του σκορ.   
       
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:
ΕΝΩΣΗ:
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΛΚΟΥΡΑΣ, ΝΤΖΕΛΕΠΗΣ (53’ ΓΙΕΡΕΤΣΙΑΝ Ι.), ΓΟΝΗΣ (67’ ΜΑΝΘΟΣ), ΜΩΡΑΪΤΗΣ Θ., ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΑΔΑΝΗΣ, ΠΟΛΟΝΥΦΗΣ Ι., ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ, ΓΙΕΡΕΤΣΙΑΝ ΧΡ. (46’ ΤΟΠΙ)   

ΑΡΗΣ:
ΜΠΑΝΙΛΑΣ, ΑΧΗΟ, ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΡΙΝΑΛΝΤΟ, ΓΙΑΚΟΣ, ΑΡΕΤΑΣ (73’ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ), ΚΑΒΑΛΙΕΡΗΣ Ν., ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΚΡΑΝΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ (64’ ΚΡΑΝΗΣ Ν.), ΚΑΒΑΛΙΕΡΗΣ Δ (68’ ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ)

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

10’ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Άρη ο Γιάκος πηδάει ψιλότερα από όλους, πιάνει την κεφαλιά και κάνει το 0-1 για τον Άρη  

12’ Σε αντεπίθεση του Άρη ο Κράνης Σ. μόνος του προς την εστία της Ένωση, κάνει έξοδο ο Δασκαλάκης παρεμποδίζοντας τον Κράνη ο οποίος πλασάρει άουτ.

15’ ο Καβαλιέρης Ν. κάνει σουτ λίγο μέσα από την περιοχή, αποκρούει αρχικά ο Δασκαλάκλης και  ο Ευθυμίου εύκολα κάνει το 0-2 με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή.

49’ λάθος εκτίμηση  της πορείας της μπάλας από τον Μπαλκούρα, βγαίνει μόνος του ο Ευθυμίου και πλασάρει τον Δασκαλάκη από το ύψος του πέναλτι κάνοντας το 0-3.

58’ Ο Κράνης Σ. δέχεται την μπάλα από αριστερά, κάνει μια προσωπική ενέργεια, περνά τον αντίπαλό του, μπαίνει στην περιοχή και με σουτ κάνει το 0-4.

65’ πάλι ο Κράνης Σ. από αριστερά σουτάρει δυνατά, αποκρούει αρχικά ο Δασκαλάκης, η μπάλα έρχεται πάλι στα πόδια του Κράνη ο οποίος σε κενό τέρμα κάνει το 0-5.

75’ εκτελεί φάουλ από δεξιά η ομάδα του Άρη. Αλλάζουν γρήγορα την μπάλα μεταξύ τους οι παίχτες του Άρη, γίνεται κάτοχος ο Κράνης και με δυνατό σούτ κάνει το 0-6 για την ομάδα του Άρη.

85’ ο Λιοκαύτος γίνεται κάτοχος της μπάλας στο χώρο του κέντρου, σε κόντρα αντεπίθεση βγαίνει τετ- α –τετ  με τον Δασκαλάκη, τον πλασάρει και κάνει το 0-7.

Η ομάδα του Άρη είχε άλλες δύο – τρεις κλασικές ευκαιρίες να ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε μεγαλύτερα επίπεδα.
Από την ομάδα της Ένωσης δεν διασώθηκε κανείς ενώ όλη η ομάδα του Άρη Αιτωλικού έδειξε μαχητικότητα και εμπειρία.   

Άριστη η διαιτησία των Λάμπρου – Κολοσιώνη - Πατρόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου