TΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΕΥΗΝΟΣ - ΚΑΛΥΔΩΝΑ


Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 1-0


Την πρώτη του νίκη έκανε στο πρωτάθλημα σήμερα ο Προμηθέας με αντίπαλο την Ένωση Ευηνοχωρίου. Το παιχνίδι  κρίθηκε στη δύναμη και όχι στην ποιότητα. Το θέαμα ήταν φτωχό σε φάσεις και από τις δύο ομάδες, όπως το αποδεικνύει και το σκορ του αγώνα. Η Ένωση δεν κατάφερε να πιάσει καλή απόδοση και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει έστω και το βαθμό της ισοπαλίας. Για άλλη μια αγωνιστική η Ένωση έμεινε με δέκα παίχτες μετά την αποβολή του Μωραΐτη Λάμπρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 50’ για αντιαθλητικό παιχνίδι. 



ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ:
ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΤΡΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΕΛΙΟΣ, ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗΣ Γ. (’50 ΣΑΓΑΝΗΣ), ΔΑΝΙΑΣ (75’ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΩΡΤΟΣ, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ (80’ ΓΚΕΖΕΠΗΣ Α.), ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. 

ΕΝΩΣΗ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ( 65’ ΓΙΕΡΕΤΣΙΑΝ ΧΡ.), ΠΟΛΟΝΥΦΗΣ Ε. (85’ ΓΟΝΗΣ), ΝΤΖΕΛΕΠΗΣ, ΓΚΕΖΕΠΗΣ (55’ ΜΑΝΘΟΣ), ΜΩΡΑΪΤΗΣ Θ.,  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΔΑΔΑΝΗΣ, ΠΟΛΟΝΥΦΗΣ Ι.,  ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ,  ΜΩΡΑΪΤΗΣ Λ.,


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

  η πρώτη φάση ανήκει στην Ένωση. Ο Γκεζέπης εκτελεί φάουλ, ασταθής απόκρουση του Κυρίτση, η μπάλα φτάνει στα πόδια του Διαμαντόπουλου ο οποίος κάνει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ και η μπάλα καταλήγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κυρίτση.   

6΄ Ο Ασλανίδης εκτελεί φάουλ μέσα στην μεγάλη περιοχή της Ένωσης και ο Ζέλιος που βρέθηκε αμαρκάριστος,  από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά κάνει το 1-0 για τον Προμηθέα.

30’ από δεξιά ο Αναγνωστόπουλος κάνει ένα δυνατό σουτ στη δεξιά γωνία του Κυρίτση αλλά ο τελευταίος αποκρούει, σώζοντας την εστία του.

35’ από αριστερά ο Παπαναστασίου κάνει ένα σουτ αλλά ο Κωνσταντακόπουλος πετάγεται στο γάμα της εστίας του και διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

40’ πάλι ο Αναγνωστόπουλος από δεξιά βρίσκει ελεύθερο χώρο, σουτάρει αλλά η μπάλα βρίσκει στο δεξιό κάθετο δοκάρι του Κυρίτση.

50’ ο Μωραΐτης Λάμπρος κάνει ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Τσωρτό Γιώργο,  ο διαιτητής τον τιμωρεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια με κόκκινη αφήνοντας την Ένωση με δέκα παίχτες.
75’ ο Αναγνωστόπουλος κάνει μια ψηλοκρεμαστή μπαλιά στον Πιστιόλη, ο τελευταίος σε θέση τετ – α – τετ πλασάρει άουτ χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι.

Καλό το διαιτητικό τρίο Παναγιωτόπουλου Δ. – Καραμπλιάνη – Κίτσου.  
 
Από την Ένωση δεν ξεχώρισε κανένας.

Από τον Προμηθέα ξεχώρισαν οι Δανιάς, Ζέλιος και Ασλανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου