TΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΕΥΗΝΟΣ - ΚΑΛΥΔΩΝΑ


Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 3 -0

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ένωση μέσα στο γήπεδό της με αντίπαλο τις Ελπίδες Αγρινίου διατηρώντας το απόλυτο μέσα στην έδρα της. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και γρήγορο ρυθμό.    

ΕΝΩΣΗ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (84’ ΝΕΜΠΟΤΑΚΗΣ), ΓΙΕΡΑΤΣΙΑΝ ΧΡ.,  ΦΛΩΡΟΣ (75’ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ), ΓΚΕΖΕΠΗΣ,  ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ, ΓΕΡΑΤΣΙΑΝ Ι. (46’ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ),  ΔΑΔΑΝΗΣ, ΠΟΛΟΝΥΦΗΣ, ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ, ΜΩΡΑΪΤΗΣ θ.,

ΕΛΠΙΔΕΣ:
ΜΕΝΤΗΣ, ΜΑΤΣΟΥΜΑΣ, ΝΟΥΛΑΣ, ΣΑΡΔΕΛΗΣ, ΝΤΙΝΟΣ, ΓΕΡΝΑΣ, ΦΑΤΣΑΛΗΣ (53’ ΜΗΛΙΟΣ), ΚΟΚΩΝΗΣ, ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ (65’ ΠΑΝΤΑΖΗΣ), ΤΣΩΝΗΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ( 54’ ΤΗΛΙΓΑΔΑΣ).



  ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
21’ ο Νούλας εκτελεί φάουλ λίγο πάνω από το κέντρο, η μπάλα φτάνει μέσα στην μεγάλη περιοχή της Ένωσης και στο κεφάλι του Σαρδελή αλλά η μπάλα περνά λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κωνσταντακόπουλου.

26’ ο Κωνσταντάρας κερδίζει την μπάλα στο ύψος της περιοχής την Ενωσης, κάνει μια μεγάλη μπαλιά όπου βρίσκει τον Πιστιόλη στο κέντρο του γηπέδου μόνο του, ο τελευταίος με μια κούρσα από δεξιά διανύοντας το μισό γήπεδο φτάνει στην περιοχή του Μέντη και με ωραίο πλασέ κάνει το 1-0 για την Ένωση.
Στη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι ότι ο Πιστιόλης έφυγε από θέση οφσάϊντ.

29’ ωραία σέντρα του Γερετσιάν Γιάννη από δεξιά αλλά ο Μωραΐτης μέσα από την μεγάλη περιοχή κάνει ένα άτσαλο σουτ.

63’ ο Πιστιόλης εκτελεί απευθείας φάουλ 20 μέτρα έξω από την περιοχή των Ελπίδων, και η μπάλα καταλήγει στο κάθετο δεξί δοκάρι του Μέντη.

65’ ο Πιστιόλης περνά από δεξιά δύο αντιπάλους, μπαίνει στην μεγάλη περιοχή των Ελπίδων, γυρίζει την μπάλα στον Θεοδωρακάκη την κατάλληλη στιγμή και αυτός με εύκολο πλάσε κάνει το 2-0.

72’ ο Θεοδωρακάκης περνά την μπάλα στον Πιστιόλη με το κεφάλι στο ύψος του πέναλτι, αλλά ο Πιστιόλης καθυστερεί στην προσπάθεια να φέρει την μπάλα στο δεξί του πόδι, και έκανε ένα αδύναμο σουτ κάτω από την πίεση του αντιπάλου του.

82’ ο Τσώνης περνά από αριστερά τον Κωσταντάρα, κάνει σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή της ένωσης αλλά η μπάλα βρίσει το κάθετο αριστερό δοκάρι του Κωνσταντακόπουλου.

86’  Ο Καραπάνος εκτελεί ένα φάουλ κάτω από το κέντρο, η μπάλα φτάνει στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Θεοδωρακάκης προσπαθεί να πάρει την κεφαλιά χωρίς αποτέλεσμα, η μπάλα σκάει  μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά ο Μέντης βρισκόταν σε λάθος θέση και έκανε κακή εκτίμηση της φάσης με αποτέλεσμα να τον κρεμάσει η μπάλα και να καταλήξει στα δίχτυα του και να γίνει το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

93’ από πάσα του Γκεζέπη, ο Θεοδωρακάκης γίνεται κάτοχος της μπάλας έξω από την μεγάλη περιοχή των Ελπίδων, κάνει ένα ωραίο πλασέ αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.     

Από την Ένωση διακρίθηκαν οι Γερετσιάν Χρ., Πιστιόλης, Δαδάνης, Μωραϊτης Θ. 

Από τις Ελπίδες διακρίθηκαν οι Τσώνης, Κοκώνης και  Γερνάς

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου