TΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΕΥΗΝΟΣ - ΚΑΛΥΔΩΝΑ


Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΠΛΑΓΙΑ - ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 3 - 4

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε το Σάββατο στην Πλαγιά στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας. Ο αγώνας είχε από το πρώτο λεπτό επιθετικό τόνο, και αυτό το επιβεβαιώνει το σκορ καθώς σημειώθηκαν 7 γκολ. Η νίκη της ομάδας μας χαρακτηρίζεται δίκαια αφού ήταν πάντα μπροστά στο σκορ και έχοντας εξαιρετική απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η φιλοξενία της ομάδας μας ήταν πολύ καλή και αξίζουν συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της ομάδας της Πλαγιάς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΛΑΓΙΑ:
ΚΑΤΑΓΗΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ Γ., ΚΟΚΟΛΗΣ Θ. (64’ ΒΕΡΥΚΙΟΣ), ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ, ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ (38’ ΠΑΞΙΝΟΣ ΣΤ)., ΜΩΡΑΪΤΗΣ Β., ΚΑΠΟΤΗΣ, ΜΩΡΑΪΤΗΣ Ι., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ, ΠΑΞΙΝΟΣ Ν.
ΕΝΩΣΗ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΕΡΕΤΣΙΑΝ ΧΡ.,  ΦΛΩΡΟΣ,  ΓΚΕΖΕΠΗΣ,  ΜΩΡΑΪΤΗΣ Θ., ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (90’ ΜΑΝΘΟΣ), ΜΩΡΑΪΤΗΣ Λ.,  ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ,  ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ, ΚΑΤΣΑΒΟΧΡΗΣΤΟΣ (71’ ΝΕΜΠΟΤΑΚΗΣ).

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

10’ Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκει στην ομάδα μας. Ο Μωραΐτης Λάμπρος περνά δύο αντιπάλους από αριστερά, μπαίνει στη μικρή περιοχή και από κει πασάρει τη μπάλα στον Κατσαβοχρήστο,  ο τελευταίο κάνει το σουτ αλλά η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.   

16’ Μετά από εκτέλεση ελεύθερου από τον Καταγή, ο Γκεζέπης κάνει λάθος κοντρόλ, η μπάλα φτάνει στον Σταμουλάκη ο οποίος μέσα από την μεγάλη περιοχή κάνει το σουτ αλλά η μπάλα περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κωνσταντακόπουλου.   

20’ ο Πιστιόλης εκτελεί φάουλ από αριστερά, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Καπότη μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο Πιστιόλης και κάνει το 0-1 για την ομάδα μας.

22’ λάθος έξοδος του Κωνσταντακόπουλου αφού προηγουμένως η άμυνα τη ομάδας δεν κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα από την περιοχή μας, και ο Μωραΐτης Βασίλης ανενόχλητος κάνει το 1-1 με εύκολο πλασέ.  

28’ ο Πιστιόλης εκτελεί φάουλ από αριστερά το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Ο θεοδωρακάκης πιάνει την κεφαλιά μέσα στην μεγάλη περιοχή, αποκρούει αρχικά ο Καταγής, η μπάλα χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι του και στην επιστροφή η μπάλα φτάνει στον Κατσαβοχρήστο που εύκολα κάνει το 1-2.

39’ από μπαλιά του Μωραΐτη Βασίλη η μπάλα φτάνει στον Μωραΐτη Ιωάννη, αυτός αποφεύγει τον αντίπαλό του αλλά πλασάρει άουτ.

41’ ο Παξινός μέσα από την περιοχή, σε μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Ένωσης, κάνει το 2-2  με εύκολο πλασέ.

42΄ από τη δεξιά πλευρά βγάζει ωραία σέντρα ο Μωραΐτης Ιωάννης, βρίσκει το Μωραΐτη Βασίλη στην απέναντι πλευρά αλλά το σουτ του τελευταίου καταλήγει άουτ.

55’ Από δεξιά  ο Διαμαντόπουλος, εκτελεί φάουλ ακριβείας στο κεφάλι του Αναγνωστόπουλου ο οποίος με δυνατή κεφαλιά κάνει το 2-3.

75’ Ο Μωραΐτης Ιωάννης γυρίζει σέντρα από αριστερά, βρίσκει τον Μωραΐτη Βασίλη ο οποίος κάνει μια κεφαλιά και μπλοκάρει ο Κωνσταντακόπουλος.

85’ εκτελεί φάουλ ο Διαμαντόπουλος από δεξιά αποκρούει η άμυνα της Πλαγιάς, η μπάλα φτάνει στο Νεμποτάκη ο οποίος αποφεύγει έξυπνα τον αντίπαλό του, περνώντας την μπάλα από πάνω του και με ένα ξερό σουτ κάνει το 2-4.

94’ Ο Θεόδωρος Μωραΐτης ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Μωραΐτη Βασίλη και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο ίδιος και κάνει το 3-4  

Από την Ένωση διακρίθηκαν οι Πιστιόλης, Γερετσιάν Χρ., Νεμποτάκης Α.

Από την Πλαγία διακρίθηκαν οι Μωραΐτης Ι., Μωραΐτης Β. και Σταμουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου