TΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΕΥΗΝΟΣ - ΚΑΛΥΔΩΝΑ


Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 1-2

Πρώτη εντός έδρας ήττα για την Ένωση με αντίπαλο τον Αμβρακικό Λουτρού. Η Ένωση αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις, αφού απουσίαζαν οι Φλώρος, Θεοδωρακάκης, Γκεζέπης και Ντζελέπης λόγω τιμωριών και οι Αναγνωστόπουλος και Καραπάνος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η ομάδα του Λουτρού ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Ένωση μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ανέβασε την απόδοσή της καταφέρνοντας να φέρει στα ίσια το παιχνίδι με γκολ του Πολονύφη Γιάννη στο 71’. Στην συνέχεια όμως το Λουτρό με τον γρήγορο Παγώνη από αριστερά κατάφερε να κάνει το 1-2 στο 83΄που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΩΡΑΪΤΗΣ Λ,  ΠΟΛΟΝΥΦΗΣ Ε., ΦΟΝΤΑΛΗΣ, ΜΩΡΑΪΤΗΣ Θ., ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ                   (78’ ΚΑΤΣΑΒΟΧΡΗΣΤΟΣ), ΔΑΔΑΝΗΣ, ΠΟΛΟΝΥΦΗΣ Ι., ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ, ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ ΧΡ.(49’ ΝΕΜΠΟΤΑΚΗΣ)

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ :
ΣΕΡΠΑΝΟΣ, ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ, ΖΟΥΜΠΟΣ (71’ ΚΑΤΟΙΚΟΣ), ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗΣ, ΝΕΦΡΟΣ, ΝΙΚΑΣ, ΠΑΓΩΝΗΣ, ΨΩΜΟΔΟΤΗΣ, ΜΥΓΑΣ, ΚΟΜΠΟΣ (35’ ΚΑΨΑΛΗΣ) (85’ ΖΙΓΚΗΡΗΣ), ΜΑΣΟΥΡΑΣ.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

10 η πρώτη φάση ανήκει στο Λουτρό, ο Μασούρας μέσα από την μεγάλη περιοχή κάνει ένα γυριστό αλλά η μπάλα καταλήγει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κωνσταντακόπουλου.

13’ ο Κόμπος βγάζει ωραία κάθετη πάσα στον Μασούρα στα δεξιά, αυτός κάνει ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, καταλήγοντας άουτ.

18’ ο Παγώνης από αριστερά αφού προηγουμένως ο Διαμαντόπουλος δεν κατάφερε να κόψει την κάθετη μπαλιά, τριπλάρει τον Πολονύφη Ε. μπαίνει στην περιοχή και με ωραίο πλασέ κάνει το 0-1 για το Λουτρό. 

36’  ο Δαδάνης βρέθηκε έξω από την περιοχή του Λουτρού, κάνει ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σερπάνου.

38’ μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά για το Λουτρό, ο Καψάλης πιάνει την κεφαλιά μέσα στην μεγάλη περιοχή της Ένωσης και η μπάλα καταλήγει άουτ.

Στο 40’ η μεγάλη φάση για την Ένωση με τον Πιστιόλη ο οποίος ήταν στο ύψος της μικρής περιοχής και από αριστερά να κάνει ένα δυνατό σουτ αλλά ο Σερπάνος αποκρούει εξ επαφής, σώζοντας την εστία του.

51’ από αριστερά ο Μασούρας δέχεται κάθετη μπαλιά από τον Νίκα, ο πρώτος σουτάρει και η μπάλα βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κωνσταντακόπουλου.

61’ ο Μωραΐτης Λάμπρος βγάζει μια σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Λουτρού αλλά κανένας επιθετικός της Ένωσης δεν κάνει προσπάθεια να την εκμεταλλευτεί.

63’ ο Νεμποτάκης από δεξιά  φτάνει στη γωνία της μεγάλης περιοχής, σουτάρει και η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Σερπάνου και καταλήγει άουτ.

68’ ο νεαρός Νεμποτάκης πάλι από δεξιά γίνεται κάτοχος της μπάλας και από την ίδια θέση με την προηγούμενη φάση σουτάρει αλλά η μπάλα καταλήγει λίγο έξω από το δεξιό κάθετο δοκάρι του Σερπάνου.

71’ Ο Πιστιόλης με την μπάλα στα πόδια μπαίνει στην μεγάλη  περιοχή, τον τραβάει ο Νεφρός από πίσω και πριν πέσει πασάρει στον Πολονύφη Γιάννη ο οποίος σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 1-1 για την Ένωση.

78’ ο Πιστιόλης εκτελεί απευθείας φάουλ στο τέρμα του Λουτρού, η μπάλα βρίσκει στο κεφάλι του Μπεκατώρου και η μπάλα καταλήγει κόρνερ.

83’ ο γρήγορος Παγώνης από αριστερά αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο Μωραΐτη Λάμπρο, μπαίνει στην περιοχή ο Δαδάνης τον ανατρέπει και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο Παγώνης και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2 για το Λουτρό. 

 85’ ο Παγώνης πάλι από αριστερά αποφεύγει τον Μωραΐτη Λ. κάνει ένα συρτό σουτ αλλά ο Κωνσταντακόπουλος αποκρούει με τα πόδια σε κόρνερ.

87’ η φάση του δεύτερου ημιχρόνου ανήκει στην Ένωση όταν ο Πιστιόλης εκτελεί κόρνερ από δεξιά, διώχνει η άμυνα του Λουτρού, η μπάλα φτάνει έξω από την περιοχή όπου βρισκόταν ο Διαμαντόπουλος, ο τελευταίος κάνει ένα απευθείας δυνατό σουτ, αποκρούει ο Σερπάνος και η μπάλα φτάνει στο κεφάλι του Κατσαβοχρήστου αλλά η κεφαλιά του τελευταίου είναι αδύναμη και διώχνουν οι αμυντικοί του Λουτρού.

Καλή η διαιτησία του Ασημάκη

Από την Ένωση ξεχώρισαν  οι νεαροί  Πιστιόλης και Νεμποτάκης

Από το Λουτρό διακρίθηκαν οι Παγώνης, Μασούρας και Σερπάνος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου