TΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΕΥΗΝΟΣ - ΚΑΛΥΔΩΝΑ


Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΕΝΩΣΗ - ΑΝΤΙΡΡΙΟ 1-1

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ  - ΔΙΩΤΗΣ 1-1

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στον Ευνοχώρι το Σάββατο για την 6η αγωνιστική της Α1. Η ιδιαιτερότητα σ ΄αυτό το παιχνίδι είναι το ότι αντίπαλος της τοπικής ομάδας δεν ήταν η ομάδα του Αντιρρίου αλλά ο διαιτητής ΔΙΩΤΗΣ, ο οποίος απέβαλε τρεις ποδοσφαιριστές της ΕΝΩΣΗΣ, αλλά κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, στερώντας της νίκη. Η ΕΝΩΣΗ σαφώς καλύτερη ομάδα αφού έπαιζε με 10 παίκτες από το 37’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει, στη συνέχεια από το 72’ έπαιζε με 9 παίκτες. Με σαφή αριθμητική διαφορά έβλεπε στα μάτια τον αντίπαλό της και το Διαιτητή Διώτη. Τραγικός ο διαιτητής Διώτης ο οποίος κατάφερε να εξοργίσει τους φιλάθλους της ΕΝΩΣΗΣ, με τις αυστηρές αποφάσεις μόνο εις βάρος των γηπεδούχων, ανεχόμενος το δυνατό παιχνίδι των παικτών του Αντιρρίου. Ο εν λόγω διαιτητής κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο του τιμωρώντας με κόκκινη κάρτα (3η) στον 89’ ποδοσφαιριστή της ΕΝΩΣΗΣ.
Η ΈΝΩΣΗ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δικαιούταν την νίκη, ενώ ο βαθμός της ισοπαλίας  την αδικεί. 
       
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:
ΕΝΩΣΗ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛΟΝΥΦΗΣ Ε., ΤΖΕΛΕΠΗΣ, ΜΠΑΛΚΟΥΡΑΣ (23’ ΓΚΕΖΕΠΗΣ) ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (79’ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ), ΔΑΔΑΝΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ, ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ, ΜΩΡΑΪΤΗΣ Λ (89’ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ).

ΑΝΤΙΡΡΙΟ:
ΓΚΙΑΤΑΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ (62’ ΨΥΧΟΓΙΟΣ), ΠΕΤΣΙΝΗΣ (75’ ΜΑΝΔΕΛΟΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΑΠΤΗΣ, ΤΑΜΠΑΚΗΣ, ΖΕΛΙΟΣ, ΚΑΛΑΒΡΙΖΙΩΤΗΣ, Α. , ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗΣ Θ (15’ ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗΣ Α.)., ΚΑΚΚΟΣ

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5’ από αριστερά κάνει σέντρα ο Μωραΐτης Λάμπρος στο κεφάλι του Θεοδωρακάκη που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι, ο τελευταίος πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  

7’ ο  Πιστιόλης βρισκόμενος έξω από την μεγάλη περιοχή κάνε ένα δυνατό σουτ και η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αντιρρίου.

35’ εκτελεί φάουλ από δεξιά ο Αναγνωστόπουλος μέσα στην μεγάλη περιοχή του Αντιρρίου, εκεί ο Θεοδορακάκης παρεμποδίζεται αντιαθλητικά από τον Σωτηρόπουλο, ο διαιτητής δεν «βλέπει» τίποτα, και ο Θεοδωρακάκης τον έβρισε και ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ΕΝΩΣΗ με 10 παίκτες.

38’ ο Καλαβρυζιώτης κάνει ένα δυνατό σουτ από 30 μέτρα αλλά ο Κωνσταντακόπουλος σε καλή θέση μπλοκάρει.

40’ από δεξιά κάνει μια συρτή σέντρα ο Ζέλιος αλλά ο Καλαβρουζιώτης Α. δεν προλαβαίνει την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή.

43’ Η μπάλα βρισκόταν έξω από την περιοχή της ΕΝΩΣΗΣ, από απόκρουση η μπάλα έρχεται στα πόδια του Τζελέπη που βρισκόταν σε κίνηση, αυτός προσπαθεί να διώξει, αλλά η μπάλα κατευθυνόταν προς την εστία του Κωνσταντακόπουλου, ο οποίος κατάφερε να διώξει την μπάλα κόρνερ και να αποσοβήσει το αυτογκόλ.

44.’ από αριστερά ο Ζέλιος βγάζει μια σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή, εκεί βρίσκει τον Καλαβρουζιώτη Α. μόνο του ο οποίος στοπάρει έξοχα με το στήθος, φέρνει την μπάλα στο αριστερό του πόδι και με σούτ κάνει το 0-1. Ο

Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο με την ΕΝΩΣΗ να βρίσκεται πίσω στο σκορ.

52’ Ο Αναγνωστόπουλος εκτελεί  ένα αριστοτεχνικό φάουλ στο  πρώτο δοκάρι, εκεί πετάγεται ο Πιστιόλης και με δυνατή κεφαλιά κάνει το 1-1.

54’ από δεξιά ο Ράπτης εκτελεί φάουλ μέσα στην περιοχή, στο κεφάλι του Καλαβρυζιώτη Α. αλλά αυτός κάνει μια αδύναμη κεφαλιά και μπλοκάρει την μπάλα ο Κωνσταντακόπουλος.

65’ ο Παπαδόπουλος κάνει ένα σουτ έξω από της περιοχή και από δεξιά αλλά η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

69’ ο Αναγνωστόπουλος εκτελεί φάουλ από αριστερά, ο Πιστιόλης που βρισκόταν μέσα στην μεγάλη περιοχή του Αντιρρίου, πιάνει την κεφαλιά η οποία καταλήγει άουτ.

78’ ο Καλαβρουζιώτης Α. από αριστερά περνά μια μπαλιά στην αντίθετη πλευρά όπου βρισκόταν μόνος του ο Ψυχογιός, αυτός βρισκόμενος έξω από την περιοχή με την μπάλα στα πόδια, τον  μαρκάρει ο Γκεζέπης και τον ανατρέπει. Σ’ αυτή τη φάση ο Γκεζέπης δέχτηκε την κόκκινη κάρτα ως τελευταίος παίχτης της άμυνας της Ένωσης. 

Από το 78’ η ΕΝΩΣΗ έπαιζε με  9 παίχτες.
Από το σημείο αυτό και μετά, το παιχνίδι έγινε δυνατό, με την ΕΝΩΣΗΣ να προσπαθεί να κρατήσει το σκορ και την ομάδα του Αντιρρίου να δείχνει αδύναμη να πάρει τη νίκη. Ο διαιτητής ο οποίος είχε χάσει εντελώς τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, πυροδότησε περισσότερο τον αγώνα. Η ευκολία που τιμωρούσε με κίτρινη κάρτα τους ποδοσφαιριστές ήταν χαρακτηριστική, με αποκορύφωμα στο 81’ να τμωρήσει με κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της ΕΝΩΣΗΣ Τζελέπη και στο 89’ να τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αξιοσημείωτο είναι το ότι έβλεπε μόνο τις παραβάσεις των ποδοσφαιριστών της ΕΝΩΣΗΣ ανεχόμενος το σκληρό παιχνίδι των παικτών του ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ.

Τραγικός ο διαιτητής Διώτης, ενώ οι βοηθοί του στάθηκαν στον ύψος τους.

Από την Ένωση δεν υπάρχει στερείσας

Από το Αντίρριο διακρίθηκαν οι Καλαβρυζιώτης Α., Καλαβρουζιώτης Α., και Σωτηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου