TΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΕΥΗΝΟΣ - ΚΑΛΥΔΩΝΑ


Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ - ΕΝΩΣΗ 1-0

Σήμερα στις 4:30 ώρα έγινε ο αγώνας Αμφιλόχου – ‘Ενωσης  στο ΔΑΚ Αγρινίου.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο σε θέαμα, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ο Αμφίλοχος είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πετύχει και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, μια και η ομάδα μας είχε παθητικό ρόλο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ένωση ανέβασε την απόδοσή της και δημιούργησε ευκαιρίες, παίζοντας πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας η Ένωση θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό την ισοπαλίας από τη σημερινή αναμέτρηση

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ:
ΣΑΠΑΤΗΣ, ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΛΙΑΝΟΣ, ΚΑΚΑΡΟΥΝΑΣ, ΚΑΖΑΚΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΜΟΣ, ΔΡΑΚΟΣ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ (66’ ΔΡΟΓΟΥΤΗΣ) , ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ, ΒΑΪΝΑΣ (89’ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Χ.).

ΕΝΩΣΗ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΛΩΡΟΣ , ΓΚΕΖΕΠΗΣ,  ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ (46’ ΜΩΡΑΪΤΗΣ Λ.), ΠΟΛΟΝΥΦΗΣ (71’ ΜΑΝΘΟΣ), ΔΑΔΑΝΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ, ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ,  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (65 ΓΕΡΑΤΣΙΑΝ Ι.).

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

2’  η πρώτη φάση του αγώνα για τον Αμφίλοχο. Μετά από απόκρουση της άμυνας της Ένωσης, η μπάλα φτάνει στον Μπεκατώρο, αυτός κάνει σου έξω από την περιοχή και η μπάλα χτυπάει στο σώμα του Γεωργίου και απομακρύνεται

7’ από πάσα του Βαϊνά κάνει επέλαση από δεξιά ο Δράκος, σουτάρει και ο Κωνσταντακόπουλος αποκρούει και στη συνέχεια διώχνει μκριά ο Γκεζέπης

11’ από αριστερά και πάλι μετά από πάσα του Τσιούνη, ο Στάμος σεντράρει και ο Γκεζέπης διώχνει σε πλάγιο  

15’ ο Μπεκατώρος αποφεύγει τον Γεωργίου και με δυνατό σούτ μέσα από την περιοχή κάνει το 1-0 για την ομάδα του Αμφιλόχου.

21’ μετά από εκτέλεση φάουλ από το Δράκο από δεξιά, αποκρούει η άμυνα της Ένωσης, η μπάλα φτάνει στα πόδια του Καζάκου έξω από την περιοχή, αυτός σουτάρει και η μπάλα περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Ένωσης.

28’ ο Δράκος εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή απευθείας και ο Κωνσταντακόπουλος πέφτει στη δεξιά του γωνία και βγάζει την μπάλα κόρνερ.

40’ από αριστερά  βαθιά σέντρα από το Διαμαντόπουλο της Ένωσης, η μπάλα φτάνει μέσα στη μεγάλη περιοχή στο Θεοδωρακάκη, αυτός κάνει γυριστό σούτ αλλά ο Πολονύφης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει. 

43΄ ο Μπεκατώριος εκτελεί κόρνερ από αριστερά, η μπάλα γλύφει το οριζόντιο δοκάρι της Ένωσης και στη συνέχεια απομακρύνει ο Δαδάνης.

52’ Από δεξιά ο Θεοδωρακάκης πιο γρήγορος, αποφεύγει τον αντίπαλό του, γυρίζει σέντρα παράλληλη σέντρα, η μπάλα φτάνει στον Πολονύφη ο οποίος κάνει ένα αδύναμο σούτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και μπλοκάρει ο Σαπάτης.

55΄ από αριστερά ωραία σέντρα από το Γεωργίου αλλά αποκρούει η άμυνα του Αμφιλόχου

56’ εκτελεί κόρνερ ο Γεωργίου από αριστερά αλλά ο Διαμαντόπουλος αστοχεί από το ύψος την μεγάλης περιοχής.  

57’ ωραία μπαλιά από δεξιά του Αναγνωστόπουλου, βρίσκει τον Πιστιόλη έξω από την περιοχή, ο τελευταίο όμως κάνει ένα αδύναμο σούτ πάνω στους αμυντικούς του Αμφιλόχου.

58΄ άστοχο σούτ του Μπεκατώρου έξω από την μεγάλη περιοχή.

67’  ο Βαϊνάς γυρίζει την μπάλα από αριστερά στο ύψος του πέναλτι, βρίσκει το Δράκο ο οποίος σουτάρει και η μπάλα περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κωνσταντακόπουλου.

75’ ο Δράκος περνά κάθετη μπαλιά στο Βαϊνά, αυτός μέσα από την μεγάλη περιοχή σουτάρει αλλά ο Κωνσταντακόπουλος αποκρούει με τα πόδια 

78’ σε μια αντεπίθεση του Αμφιλόχου μετά από απόκρουση του Μπαλάφα, η μπάλα φτάνει στο Βαϊνά, ο οποίος περνά τον αντίπαλό του αλλά κάνει ένα άστοχο σουτ.

82’ ο Γεωργίου ο οποίος χτύπησε στο γόνατο αδυνατεί να συνεχίσει τον αγώνα και αποχωρεί. Έτσι η Ένωση αναγκαστικά για το υπόλοιπο διάστημα αγωνίζεται με δέκα παίχτες μιας και ο Καραπαπάς είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές του.

85’ ο Πιστιόλης εκτελεί ένα φάουλ λιγο πάνω από το κέντρο, αποκρούει η άμυνα του Αμφιλόχου. Η μπάλα έρχεται πάλι στα πόδια του Πιστιόλη ο ποίος κάνει μια ατομική ενέργεια από δεξιά, μπαίνει στην περιοχή σουτάρει και διώχνει σε κόρνερ ο Σαπάτης.

86’ εκτελεί το κόρνερ ο Πιστιόλης, η μπάλα περνά στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο νεοεισελθείς Γερατσιάν Ι, αστοχεί εξ επαφής να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Από τον Αμφίλοχο διακρίθηκαν οι Δράκος, Βαϊνάς και Τσιούνης.

Από την Ένωση ο διακρίθηκε ο Πιστιόλης και θετικοί οι Γκεζέπης και Κωνσταντακόπουλος Θ.

Καλό το διαιτητικό τρίο Λύτρα, Κωσταρά, Ροκοπάνου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου