TΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΕΥΗΝΟΣ - ΚΑΛΥΔΩΝΑ


Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ 4 -2


Αγώνας για γερά νεύρα έγινε σήμερα στο Ευηνοχώρι και τελικά η Ένωση μετά από πολύ καλή εμφάνιση πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρώτο εντός έδρας αγώνα της μπροστά στους φιλάθλους της.  
Η Ένωση αγωνίστηκε με πολλές απουσίες για άλλη μια φορά. Απόντες ο Μπαλκούρας, Κωνσταντάρας, Θεοδωρακάκης, Μωραϊτης Λάμπρος και ο τιμωρημένος Φλώρος. 


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 

ΕΝΩΣΗ:
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ (15’ ΓΙΕΡΑΤΣΙΑΝ ΧΡ.), ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΟΝΗΣ (55΄ ΓΚΕΖΕΠΗΣ ), ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ, ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ, ΔΑΔΑΝΗΣ, ΜΑΝΘΟΣ, ΠΟΛΟΝΥΦΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (60’ ΓΙΕΡΑΤΣΙΑΝ Ι.) 

ΓΟΥΡΙΑ:
ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Ε, ΚΑΠΩΝΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΣΙΓΑΡΑΣ, ΤΡΙΦΙΑΤΗΣ (78’ ΜΙΧΑΛΗΣ), ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Σ., ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΚΑΛΥΒΑΣ 946’ ΚΑΤΣΑΒΟΣ), ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ (88’ ΠΑΧΗΣ)




  ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
7’ σε μια μπαλία που κατευθυνόταν προς την περιοχή της Ένωσης ο Κωνσταντακόπουλος προσπαθεί να καλύψει την μπάλα χωρίς αποτέλεσμα, ο Κούσουλας κλέβει την μπάλα, από αριστερά βγάζει μια παράλληλη στρωτή πάσα και ο επερχόμενος στο δεύτερο δοκάρι Μπαρμπαρούσης κάνει το 0-1 για την Γουριά.

11’ σε μια επέλαση από δεξιά ο Κούσουλας κάνει σουτ και αστοχεί.

17’ ο τερματοφύλακας της Ένωσης Δασκαλάκης, ο οποίος είχε χτυπήσει σε προηγούμενη φάση δεν μπορεί να συνεχίσει. Αναγκαστική αλλαγή και τη θέση του παίρνει ο Γιερατσιάν Χρ. Τη θέση κάτω από το δοκάρια παίρνει ο Κωνσταντακόπουλος Θεόδωρος που μέχρι εκείνη την ώρα έπαιζε ως κεντρικός αμυντικός.

24’ μετά από σέντρα του Διαμαντόπουλου από δεξιά, ο Πολονύφης αστοχεί με το κεφάλι να ισοφαρίσει.

38΄ σε σούτ του Πιστιόλη έξω από την περιοχή αποκρούει σθεναρά  ο τερματοφύλακας της Γουριάς και ο επερχόμενος Αναγνωστόπουλος κάνει το 1-1

40’ Μετά από μπαλιά ακριβείας του Πιστιόλη από αριστερά, βρίσκει στη δεξιά πλευρά μέσα στην περιοχή τον Αναγνωστόπουλο και αυτός  με έξοχο σούτ κάνει το 2-1

44’ από το ύψος του πέναλτι ο Κυριακόπουλος πλασάρει αλλά ο Κωνσταντακόπουλος αποκρούει σχεδόν εξ’ επαφής και κρατάει το 2-1 για την Ένωση
Το ημίχρονο τελείωσε με σκορ 2-1

47’ φάουλ από αριστερά εκτελεί ο Αναγνωστόπουλος, η μπάλα γκελάρει μέσα στην μικρή περιοχή της Γουρίας, χτυπά στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή φτάνει στα πόδια του Δαδάνη ο οποίος πολύ  εύκολα κάνει το 3-1.

Η Γουριά ανέβασε την απόδοσή της μετά το 3-1 και προσπάθησε να μειώσει το σκορ.

49’ Από αριστερά ο Μπαρμπαρούσης κάνει κάθετη μπαλιά από τη γραμμή του άουτ και ο Γονής με προβολή βγάζει τη μπάλα κόρνερ

53’ ο Κατσαβός ξεφεύγει από τον αντίπαλό του και σε θέση βολής σουτάρει και αποκρούει ο Κωνσταντακόπουλος  και με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα.

60’ μετά από εκτέλεση φάουλ της Γουριάς, η μπάλα φτάνει μέσα στην περιοχή της Ένωσης, ο Κατσαβός με τακουνάκι γυριστό στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Ένωσης.

67’ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και από αριστερά ο Μπαρμπαρούσης κάνει ένα δυνατό σούτ αλλά ο Κωνσταντακόπουλος σώζει και πάλι

72’ ο Πιστιόλης από δεξιά περνά τον αντίπαλό του, βγάζει μια σέντρα ακριβείας στο κεφάλι του Γεωργίου αλλά ο Τερματοφύλακας της Γουριάς αποκρούει.

80’ Μετά από ωραίο συνδιασμό των παιχτών της Γουρίας φτάνει η μπάλα στα πόδια του Μπαρμπαρούση και μέσα από την μεγάλη περιοχή με δυνατό σούτ κάνει το 3-2

92’ Μετά από μια φάση διαρκείας έξω από την μεγάλη περιοχή της Γουριάς η μπάλα φτάνει στα πόδια του Γιερατσιάν Γιάννη, αυτός κάνει μια προσποίηση και με δυνατό σουτ κάνει το 4-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Από την Ένωση διακρίθηκαν οι Πιστιόλης, Αναγνωστόπουλος, Γκεζέπης και Κωνσταντακόπουλος Θεόδωρος ως τερματοφύλακας

Από την Γουριά διακρίθηκαν οι Μπαρμπαρούσης, Κούσουλας Σ και Κατσαβός    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου