TΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΕΥΗΝΟΣ - ΚΑΛΥΔΩΝΑ


Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΤΙΡΡΙΟ - ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ   6-0

Η Ένωση άντεξε μόνο 20’ λεπτά κόντρα στην ομάδα του Αντιρρίου, που κατέβηκε στον αγώνα χωρίς έξι βασικούς της παίχτες. Ο αγώνας μέχρι το πρώτο εικοσάλεπτο εξελίχθηκε με πολλές φάσεις και στις δύο εστίες. Το σκορ θα είχε άλλη τροπή αν ο διαιτητής καταλόγιζε κατακάθαρο πέναλτι υπέρ της Ένωσης στο 20’ λεπτό του αγώνα. Η νίκη της ομάδας του Αντιρρίου ήταν δίκαιη και άνετη κόντρα στην ομάδα της Ένωσης που δεν δικαιούταν τίποτα από αυτό το παιχνίδι.   
       
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΝΤΙΡΡΙΟ:
ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΤΣΙΝΗΣ, ΚΑΖΑΝΑΣ (57’ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι.), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.,  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε. (57’ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ).

ΕΝΩΣΗ:
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ ΧΡ.(46’ ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ Ι),  ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΟΝΤΑΛΗΣ (59’ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν.), ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΤΖΕΛΕΠΗΣ,  ΔΑΔΑΝΗΣ, ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (37’ ΚΑΤΣΑΒΟΧΡΗΣΤΟΣ),  ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ,  ΜΠΑΛΚΟΥΡΑΣ


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1’ ύστερα από λάθος εκτίμηση του Δασκαλάκη, βγαίνουν οι γηπεδούχοι τετ – α – τετ αλλά ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ καθώς η μπάλα χτύπησε σε χέρι επιθετικού.

3’ ο Χρήστος Γερατσιάν δεν προλαβαίνει μπαλιά του Νακόπουλου ώστε να βρεθεί σε θέση γκολ μόνος του.

10’ κεφαλιά από τον Ζέλιο Κώστα, αποκρούει εντυπωσιακά ο Δασκαλάκης.

11’ ο Γεωργίου Γ. σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αποκρούει στην δεξιά του γωνία ο  τερματοφύλακας του Αντιρρίου.

12’ χάνεται η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ένωση όταν από μπαλιά του Γερατσιάν Χρ., αστοχεί ο Γεωργίου Γ. από απόσταση 2 μέτρων να κάνει το 0-1.

14’ ο Καλαβρουζιώτης Ανδρέας  βρίσκεται απέναντι από τον Δασκαλάκη, κάνει ένα δυνατό σουτ και ο τελευταίος πετάγεται στο Γάμα και αποκρούει σε κόρνερ.

19’ σουτάρει από 35 μέτρα ο Γεωργίου Γ. και αποκρούει εντυπωσιακά ο Φλωρόπουλος

20’ ο Πιστιόλης Κ. μπαίνει στην περιοχή του Αντιρρίου, τον σπρώχνει καθαρά αμυντικός του Αντιρρίου, αλλά ο διαιτητής αντί για πέναλτι, βλέπει θέατρο και τιμωρεί με κάρτα τον παίχτη της Ένωσης.

21΄ από μεγάλη μπαλιά του Καζανά μέσα στην περιοχή της Ένωσης, ο Δασκαλάκης διώχνει αρχικά, η μπάλα φτάνει στα πόδια του Γεωργίου Γ. αλλά ο τελευταίος κάνει τρίπλα, χάνοντας την μπάλα από τον Καλαβρουζιώτη Ανδρέα ο οποίος με σού κάνει το 1-0 για το Αντίρριο.

23’ μετά από ολιγωρία της άμυνας της Ένωσης, ο Ψυχογιός πλασάρει άουτ.

35’ ο Φονταλής υποπίπτει σε καθαρό πέναλτι και ο Καλαβρουζιώτης Ανδρέας κάνει το 2-0 για το Αντίρριο.

45’ ύστερα από λάθος του Μπαλκούρα, ο Ψυχογιός με σουτ κάνει το 3-0.

50’ εκτελεί κόρνερ η ομάδα του Αντιρρίου, η μπάλα φτάνει στο κεφάλι του Σωτηρόπουλου κάνοντας το 4-0.

80’ Βρίσκεται μόνος του ο Σωτηρόπουλος και με χλιαρό σουτ κάνει το 5-0, αφού αδράνησε η άμυνα και ο τερματοφύλακας της Ένωσης.

83’ Ψιλοκρεμαστό σουτ από τον Σωτηρόπουλο, εκτός θέσης ο Δασκαλάκης και γίνεται ο 6-0.

Η Ένωση από το 65’ αναγκάστηκε να αγωνιστεί με 10 παίκτες, καθώς τραυματίστηκε ο Πιστιόλης Κ. και αποχώρησε από τον αγώνα και ενώ είχαν πραγματοποιηθεί και οι 3 αλλαγές.

Από το Αντίρριο διακρίθηκαν οι Ψυχογιός, Σωτηρόπουλος, Καζανάς και Ζέλιος Κ.
Από το ναυάγιο της Ένωσης προσπάθησαν  οι Νακόπουλος και Μπαλκούρας.

Με πολλά λάθη η διαιτησία του Πυλαρινού ενώ οι βοηθοί ήταν άψογοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου