TΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΕΥΗΝΟΣ - ΚΑΛΥΔΩΝΑ


Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ -  ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ  6-0

Εύκολη νίκη για την Ένωση σήμερα απέναντι στον γειτονικό Προμηθέα. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις. Η Ένωση είχε τον έλεγχο των κινήσεως σε όλο τον αγώνα, και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Το ημίχρονο  έληξε να την ομάδα την Ένωσης να προηγείται με 2-0.


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΕΝΩΣΗ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΕΡΕΤΣΙΑΝ ΧΡ., ΦΛΩΡΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΛΚΟΥΡΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΑΔΑΝΗΣ, ΘΕΩΔΟΡΑΚΑΚΗΣ (67’ ΚΑΤΣΑΒΟΧΡΗΣΤΟΣ), ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ (68’ ΝΕΜΠΟΤΑΚΗΣ) , ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ (53’ ΓΙΕΡΕΤΣΙΑΝ Ι.)

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ:
ΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΘΑΝΑΣΙΟΣ (46’ ΚΑΡΑΠΑΠΠΑΣ), ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΥΛΟΥ, ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗΣ Γ., ΣΤΕΦΑΝΙΔΕΛΗΣ, ΤΣΟΡΤΟΣ (67’ ΔΑΔΑΝΗΣ Θ), ΑΧΤΥΠΗΣ, ΔΑΝΙΑΣ, ΓΚΕΖΕΠΗΣ (54’ ΜΠΟΥΖΑΣ), ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

  Σούτ  έξω από την περιοχή από τον Πιστιόλη της Ένωσης και ο Κατσίνας διώχνει σε κόρνερ.

4’  Ο Πιστιόλης, βρίσκεται μέσα στην μεγάλη περιοχή του προμηθέα, σουτάρει αλλά ο Κατσίνας διώχνει και πάλι σε κόρνερ.

6’ Ο Παπαναστασίου κάνει μια κούρσα από δεξιά, μπαίνει στην περιοχή της Ένωσης, κάνει ένα δυνατό σουτ αλλά ο Κωνσταντακόπουλος μπλοκάρει την μπάλα.

7’ Ο Θεοδορακάκης σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά ο εκπληκτικός Κατσίνας κρατάει το μηδέν για την ομάδα του,  διώχνοντας και πάλι σε κόρνερ.

12’  εκτελεί κόρνερ ο Πιστιόλης για την Ένωση, αποκρούει η άμυνα του Προμηθέα και η μπάλα φτάνει στα πόδια του Κωνσταντάρα που κάνει ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Κατσίνα.

38’ Ο Κωνσταντάρας σεντράρει στον Αποστολόπουλο και ο τελευταίος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

45’ Ο Γεωργίου πιάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

46’ Μετά από επίθεση της Ένωσης, αποκρούει η άμυνα του Προμηθέα, η μπάλα φτάνει στον Μπαλκούρα ο οποίος κάνει μια προσποίηση, πιάνει ένα εκπληκτικό σουτ από 30 μέτρα μακριά και η μπάλα καρφώνεται στο δεξί γάμα του Κατσίνα κάνοντας το 1-0.

47’ Η Ένωση έχει κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή του Προμηθέα. Το εκτελεί ο Πιστιόλης απευθείας και κάνει το 2-0 αφού ο Κατσίνας δεν μπόρεσε να διώξει σε κόρνερ.

50’ Ο Θεοδωρακάκης με σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατσίνα.

63’ Ο Γερετσιάν Χρ. κάνει μια σέντρα από δεξιά, βρίσκει το Διαμαντόπουλο και αυτός με σουτ πάνω στην κίνηση κάνει το 3-0.

65’ Ο Αποστολόπουλος βγάζει μπαλιά στο Γερετσιάν  Ι., και αυτός με κεφαλιά κάνει το 4-0.

67’ Ο Πιστιόλης μέσα από την περιοχή πλασάρει αλλά η μπάλα βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κατσίνα, στην επιστροφή η μπάλα φτάνει πάλι στον ίδιο παίχτη ο οποίος σουτάρει άουτ.

69’ Ο Γεωργίου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή κάνει το 5-0 για την Ένωση

80’ Ο Κατσαβοχρήστος με σούτ κάνει το 6-0 με την Ένωση.


Καλό ο διαιτητής Πυλαρινός
 
Από την Ένωση ξεχώρισαν οι Γερετσιάν Ι, Γεωργίου,Μπαλκούρας και Νεμποτάκης.

Από τον Προμηθέα ξεχώρισαν οι Κατσίνας, Αχτύπης και Δανιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου